<h2>Λίγα λόγια για μας</h2><p>Λίγα λόγια για μας...  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων για πάνω από 35 ΧΡΟΝΙΑ και έγινε γνώστη με την επωνυμία Δημήτριος Μακρής. Στην πορεία όμως η εταιρεία πέρασε στα χέρια του γαμπρού του Κωνσταντίνου Καϊρακλίδη λόγω συνταξιο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αναλαμβάνουμε</h2><p>Ανακαινίσεις μπάνιων Συντηρήσεις καυστήρων αερίου & πετρελαίου Τοποθετήσεις ηλιακών συστημάτων Ενδοδαπέδιες θερμάνσεις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις … και οτιδήποτε άλλο σχετικό με το αντικείμενο μας!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπηρεσίες</h2><p>Έπειτα διακλαδώνεται σε όλο το κτήριο μέσω των σωληνώσεων, που είναι τοποθετημένες με κατάλληλες μονώσεις , έτσι ώστε η μεταφορά του ζεστού νερού από τον λέβητα στα θερμαντικά σώματα να επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Λίγα λόγια για μας

Υδραυλικά, Φυσικό Αέριο, Θέρμανση, Εγκαταστάσεις.


Λίγα λόγια για μας...

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων για πάνω από 35 ΧΡΟΝΙΑ και έγινε γνώστη με την επωνυμία Δημήτριος Μακρής.
Στην πορεία όμως η εταιρεία πέρασε στα χέρια του γαμπρού του Κωνσταντίνου Καϊρακλίδη λόγω συνταξιοδότησης.
Έτσι η εταιρεία πέρασε σε νέα χέρια με πολλή όρεξη για δουλειά και έθεσε τον πήχη υψηλότερα. 

Ο υδραυλικός Κώστας Καϊρακλίδης δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων εξυπηρετώντας ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Υπό την εποπτεία του κ. Μακρή Δημήτριου, υπεύθυνου της επιχείρησης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά υδραυλικές εργασίες πάσης φύσεως από το 1976.
Με αρωγό τις τεχνικές τους γνώσεις και την εμπειρία τους, παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα υδραυλικά: από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση και την επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων κάθε είδους. Η άριστη τεχνική τους κατάρτιση και η πολυετής πείρα τους εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα κάθε εργασίας, πάντα στις πιο λογικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Βασικές Αρχές
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ως βασική αρχή το σεβασμό στο πελάτη, διατηρώντας καθαρό τον ιδιωτικό του χώρο και προσφέροντας επαγγελματικές υδραυλικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές.
Βασικές αρχές της επιχείρησης αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των κατασκευών που αναλαμβάνει, με γνώμονα την διατήρηση της αρχικής τους ποιότητας, σε βάθος χρόνου.

Πραγματοποίηση στόχων
Για την πραγματοποίηση των παραπάνω, χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι, αλλά και υλικά τα οποία συνοδεύονται από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή τους.

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας, η καλές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας, που μας έχουν κάνει να θέσουμε ψηλα τον πήχη και να έχουμε συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο των εγκαταστάσεων.
Η επιχείρηση μας, είναι κοντά σας για να σας προσφέρει υψηλότατης ποιότητας υπηρεσίες ευρείας γκάμας με τα καλύτερα υλικά!
Η ποιότητα μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς και της εμπειρίας μας που δεν αφήνει κανένα περιθώριο μέτριου σχεδιασμού και υλοποίησης. Ανακαλύψτε σήμερα, μέσα απο τις κατηγορίες που σας προσφέρουμε, τις καλύτερες λύσεις για την ύδρευση, τη θέρμανση, ενδοδαπέδια, την πυρόσβεση, καθώς και για το φυσικό αέριo.
Η Συντήρηση καυστήρα και ο Καθαρισμός λέβητα συνιστάτε να γίνεται μια φορά το έτος, τους μήνες Απρίλιο - Μάϊο. Αυτή η χρονική περίοδο βοηθά σημαντικά τόσο στον καλύτερο καθαρισμό του λέβητα όσο και στις ακριβής ρυθμίσεις του καυστήρα.
Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο της θέρμανσης από το 1976, με δυναμική  παρουσία στην συντήρηση καυστήρων πετρελαίου, συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου, στην πώληση και εγκατάσταση καυστήρων και ανταλλακτικών, καθώς και σε πάσης φύσεως υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες. 
Άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία τεχνικών καυστήρων υπό την καθοδήγηση μηχανολόγου της εταιρείας μπορούν να εξασφαλίσουν σωστές και ολοκληρωμένες Συντηρήσεις καυστήρων.
Η εταιρεία διαθέτει εσωτερικό τμήμα από τεχνικούς καυστήρων για τις Συντηρήσεις καυστήρων, επισκευές βλαβών, καθαρισμό καμινάδας, και τον καθαρισμό - συντήρηση λέβητα.
Στην εταιρεία Κωνσταντίνος Καϊρακλίδης  το φυσικό αέριο δεν είναι μια απλή τεχνική διαδικασία, αλλά στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε τα οφέλη του για να κατασκευάσουμε εγκαταστάσεις αερίου που μας αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
Η εταιρεία Κωνσταντίνος Καϊρακλίδης  με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του φυσικού αεριού, αναλαμβάνει όλες τις κατά προεραιότητα διαδικασίες, από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου μέχρι και την παράδοση της εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία. 

Συνοπτικά τα στάδια είναι:

  1. Αίτηση σύνδεσης και διαδικασίες με την Εταιρία παροχής αερίου για την τοποθέτηση του μετρητή αερίου

  2. Κατασκευή και κατάθεση μελέτης φυσικού αερίου

  3. Κατασκευή εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου

  4. Ρύθμιση συσκευών φυσικού αερίου

  5. Παράδοση εγγυήσεων και εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία

Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου εκτελούνται οργανωμένα από ειδικευμένους τεχνικούς με ιδαίτερο σεβασμό στον χώρο του πελάτη, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα εργασίας. Παρέχεται υψηλό επίπεδο service και εξυπηρέτησης των πελατών μας ακόμη και μετά την παράδοση του έργου.
Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά CE για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
Οι εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται πάντα σύμφωνα με τον “Κανονισμό Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου με πίεση λειτουργίας έως και 500 mbar” (ΦΕΚ 976, Τεύχος Β’, 28/3/2012), καθώς και κάθε υπάρχουσα οδηγία της ΕΠΑ Αττικής.

Το φυσικό αέριο βρίσκει χρήση στα ακόλουθα:

  • Θέρμανση

  • Μαγείρεμα

  • Ζεστό νερό χρήσης

Λύσεις που είναι προσοδοφόρες όσο και απαραίτητες για την επιχείρηση σας ή για το χώρο που στεγάζει εσάς και την οικογένεια σας. Το σπίτι σας!

Δείτε το μαγαζί μας:  https://www.youtube.com/watch?v=g-YAPB6TKmQ

 

Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε πρόβλημα σας με συνέπεια, υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτηση διαθέτοντας τα καλύτερα συνεργεία.
Και κυρίως !!! Συμβαδίζουμε με την εποχή μας και έχουμε τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές.

 

Φιλικά

ΚΑΡΑΪΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Χατζικού Θωμά 14 - Μενεμένη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:2310738131  -  Κινητό:6955184742
E-mail:
makris_aerio@yahoo.gr
Υπεύθυνος: ΚΑΪΡΑΚΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ