<h2>Λίγα λόγια για μας</h2><p>Λίγα λόγια για μας... Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εγκαταστάσεων για πάνω από 35 ΧΡΟΝΙΑ και έγινε γνώστη με την επωνυμία Δημήτριος Μακρής. Στην πορεία όμως η εταιρεία πέρασε στα χέρια του γαμπρού του Κωνσταντίνου Καϊρακλίδη λόγω συνταξιο</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αναλαμβάνουμε</h2><p>Ανακαινίσεις μπάνιων Συντηρήσεις καυστήρων αερίου & πετρελαίου Τοποθετήσεις ηλιακών συστημάτων Ενδοδαπέδιες θερμάνσεις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις … και οτιδήποτε άλλο σχετικό με το αντικείμενο μας!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπηρεσίες</h2><p>Έπειτα διακλαδώνεται σε όλο το κτήριο μέσω των σωληνώσεων, που είναι τοποθετημένες με κατάλληλες μονώσεις , έτσι ώστε η μεταφορά του ζεστού νερού από τον λέβητα στα θερμαντικά σώματα να επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.aeriothessaloniki.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Υπηρεσίες

Υδραυλικά, Φυσικό Αέριο, Θέρμανση, Εγκαταστάσεις.

                                         
 • Υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις.
 • Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις
 • Αλλαγές σε καζανάκια, βρύσες, σπιράλ
 • Διαρροές, υδρορροές, ντεπόζιτα
 • Αντικατάσταση αποχετεύσεων/υδρορροών
 • Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.
 • Εγκατάσταση-Συντήρηση ηλιακών
 • Αποχετεύσεις-Σιφώνια
 • Μερεμέτια παντός τύπου
 • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
 • Αποφράξεις σε κουζίνες, σιφώνια, νιπτήρες, μπανιέρες.
 • Εγκαταστάσεις-Συστήματα Θέρμανσης-Αλλαγή boiler
 • Εγκατάσταση & αντικατάσταση κεντρικών στηλών & υδρόμετρων
 • Αντικατάσταση σωμάτων-Ενδοδαπέδια θέρμανση
 • Βιολογικός καθαρισμός καυστήρων
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης (επιδαπέδια, σώματα, pellet, καυστήρες)

                                       

Προϊόντα

Χαλκοσωλήνες και χάλκινα εξαρτήματα, ορειχάλκινα εξαρτήματα, γαλβανιζέ σωλήνες και εξαρτήματα, σωλήνες και εξαρτήματα αποχέτευσης PVC, σωλήνες και εξαρτήματα πολυπροπυλένιου (θερμοκωλλητικά), μπαταρίες, καζανάκια, συλλέκτες, τουμπόραμα και ρακόρ, φίλτρα νερού, αντιψυκτικά ηλιακών, μόνωση σωληνώσεων, θερμαντικά σώματα, λέβητες πετρελαίου, λέβητες αερίου, ηλιακά θερμοσίφωνα, boiler, θερμοσίφωνες, θερμοστάτες, καμινάδες, δεξαμενές πετρελαίου, κυκλοφορητές.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ  ενός κτηρίου είναι ένα σύνολο συνδέσεων και οργάνων. Αρχικά παράγεται η θερμότητα από ένα μηχάνημα που το ονομάζουμε λέβητα .
Έπειτα διακλαδώνεται σε όλο το κτήριο μέσω των σωληνώσεων, που είναι τοποθετημένες με κατάλληλες μονώσεις , έτσι ώστε η μεταφορά του ζεστού νερού από τον λέβητα στα θερμαντικά σώματα να επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Θέρμανση σε μονοκατοικία ή μόνο στο διαμέρισμά σας.
Αν έχετε μονοκατοικία ή αν θέλετε το φυσικό αέριο μόνο για το δικό σας διαμέρισμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ατομικό λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε κάποιο ημιυπαίθριο χώρο.
Η συσκευή, που τοποθετείται στον τοίχο, έχει πολύ μικρές διαστάσεις, και μπορεί εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση να καλύψει τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό χρήσης. Η παροχή φυσικού αερίου στο σπίτι σας γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.
Αν έχετε μονοκατοικία δεν απαιτείται καμία αλλαγή στις σωληνώσεις νερού και στα σώματα του καλοριφέρ. Στην περίπτωση διαμερίσματος είναι πιθανόν να χρειαστεί επέμβαση μόνο στις σωληνώσεις νερού, οι οποίες συνδέονται με τον ιδιωτικό σας ατομικό λέβητα και έτσι έχετε πραγματικά 100% ανεξαρτησία θέρμανσης.
Μαγείρεμα
Μαγειρεύοντας πιο νόστιμα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά.
Κουζίνα και φυσικό αέριο πάνε μαζί. Όλοι οι διάσημοι σεφ δημιουργούν μόνο με φυσικό αέριο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μαγειρεύοντας με φυσικό αέριο όλες οι αγαπημένες σας συνταγές γίνονται πιο νόστιμες, αφού έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η διαφορά στην οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μεγάλη, ενώ η διαφορά στη νοστιμιά του φαγητού φτάνει στο 100%!
Ζεστό νερό
Με το φυσικό αέριο έχετε πάντα άφθονο ζεστό νερό, μόλις το θελήσετε, χωρίς να περιμένετε! Το νερό ζεσταίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγετε τη βρύση και μόνο όση ποσότητα χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Με το φυσικό αέριο έχετε απόλυτη άνεση και οικονομία σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα!
Η επιχείρηση μας παρέχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο εγκατάστασης και συντήρησης σε λέβητες φυσικού αερίου. Αναλαμβάνουμε τα συμβόλαια στην εταιρεία διανομής αερίου, την μηχανολογική μελέτη και την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό, πολυπροπυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες.
Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο είναι μονωμένοι για την απώλεια θερμότητας. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με ISO και έχουν διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 100 χρόνια .
Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό μας προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης σας.
Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και συντηρήσεις σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ο λέβητας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός συστήματος θέρμανσης πετρελαίου καθώς είναι εκείνη η συσκευή στην οποία όλη η παραγόμενη θερμότητα από την καύση προσδίδεται στο νερό και το θερμαίνει. Λόγω της σημαντικής αυτής λειτουργίας τους, η σωστή επιλογή του παίζει τεράστιο ρόλο όσον αφορά τόσο το επίπεδο θέρμανσης που θα έχουμε όσο και για την εξοικονόμηση που μπορούμε να εξασφαλίσουμε.
Σε κάθε περίπτωση, της επιλογής του λέβητα θα πρέπει να προηγείται μελέτη από εξειδικευμένο τεχνικό προκειμένου να καθοριστεί το απαιτούμενο μέγεθος. Σε καμία περίπτωση ο υπολογισμός δεν πρέπει να βασίζεται σε εμπειρικούς κανόνες. Κάτι τέτοιο, όπως και η υπερδιαστασιολόγηση, μπορεί να οδηγήσει σε άσκοπη κατανάλωση πετρελαίου, με άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην τσέπη του καταναλωτή.
Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί βεβαίως στο βαθμό απόδοσης του λέβητα καθώς ακόμη και μια μικρή διαφορά στο ποσοστό της απόδοσης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποκλίσεις όσον αφορά τη δαπάνη μας για πετρέλαιο.
Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την μελέτη, τοποθέτηση και συντήρηση του λέβητα σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Μέσω  των ειδικευμένων συνεργείων  μας,  αναλαμβάνουμε  την συντήρηση του καυστήρα σας για την προστασία και την σωστή λειτουργία του.
Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένους και ειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν την συντήρηση και την επισκευή του καυστήρα, καθώς και την αλλαγή του ΜΠΕΚ όταν κριθεί απαραίτητη εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του καυστήρα, που σημαίνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

 

Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε πρόβλημα σας με συνέπεια, υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτηση διαθέτοντας τα καλύτερα συνεργεία.
Και κυρίως !!! Συμβαδίζουμε με την εποχή μας και έχουμε τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές.


Χατζικού Θωμά 14 - Μενεμένη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:2310738131  -  Κινητό:6955184742
E-mail:
makris_aerio@yahoo.gr
Υπεύθυνος: ΚΑΪΡΑΚΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ